Sanayiciler İlkokulu

Vizyon: Çağdaş bilgiyle donanmış,Öğrenci merkezli,Özgür ve bilimsel düşünmeyi esas alan,İsteğe ve yeteneğe göre değerlendirmeyi ve yönlendirmeyi esas alan,Sevgiyi ve değer vermeyi esas alan,Kültürel birikime ve iletişim becerisine sahip,Araştırma ve sorun çözme yeteneği gelişmiş,Çevresine önderlik yapabilecek yapıda,Atatürk ilke devrimlerini özümsemiş,Vatansever bireyler yetiştirmek,SANAYİCİLER İLKOKULU nitelikli eğitim vermeyi görev edinmiştir.

Misyon: Nitelikli eğitimi gerçekleştirirken bilgi üreten,sürekli gelişen,topluma katkı sağlayan,yetiştirdiği insan ile örnek gösterilen,öğretmeni ve öğrencisi olmaktan gurur duyulan bir okul olmaktır.

Başarılar: 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Tekirdağ Okullar Arası Düzenlemesiz Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmasında Miniklerde İl birincisi olmuştur.

Saatler: 08:30- 14:00
Isınma: Doğal gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Her yıl geleneksel olarak Futbol Turnuvası,Çocuk Oyunları turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Meslekleri Tanıyalım,Bilim Şenliği
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak,Beslenme Dostu,Ana Baba Eğitimleri,Sıfır Atık,Benimle Okur musun? Hepimiz 1 Olduk,Öğretmen Okuma Çemberi, Öğrenci Koçluğu,Erasmus,e Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus Plus

WEB - https://sanayicilerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İSMETPAŞA MAH.BÜLENT ECEVİT CAD. NO9 KAPAKLI TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Büyükşehir yasası ile Karaağaç Kasabası,Pınarça,Bahçeağıl,Yanıkağıl,Uzunhacı ve Karlıköy köyleri ile birleşerek ilçe olmuştur.Nufusu 125.000 dir.

Adres - İSMETPAŞA MAH.BÜLENT ECEVİT CAD. NO9 KAPAKLI TEKİRDAĞ

Ulaşım Otobus veya otomabil

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 70 km uzaklıkta olup,İlçe merkezinde yer almaktadır.